MEGKÖZELÍTÉS

Felsőörsön a Vadrózsa utcán északi irányba haladva egyenesen a rendezvény helyszínére érkezünk. A megközelítést jelzőtáblákkal is segítjük majd.

Akik autó nélkül szeretnének eljutni a fesztiválra azoknak két elektromos kisbusz járatot indítunk a fesztivál mindhárom napján Balatonalmádiból és Alsóörsről oda-vissza.

Tervezett menetrend:
Balatonalmádi Wesselényi Strand parkoló – 16:30, 17:30, 18:30, 19:30, 20:00
Alsóörs Községi Strand parkoló – 16:30, 17:30, 18:30, 19:30, 20:00
Visszaút szintén mindkét irányba: 23:30, 00:00, 00:30, 01:00, 01:30

A kisbusz járatokhoz menetjegyet kell váltani: 1500Ft – JEGYVÁSÁRLÁS

SZÁLLÁS

SZÁLLÁS

Több környékbeli szálláshelyadóval is egyeztettünk, akik szabaddá tették ezt az időszakot számunkra. Kattints az alábbi linkre ahol megnyílnak a kapcsolatfelvételi lehetőségek:

Megnézem

PARKOLÁS

Parkolás közvetlenül a rendezvény helyszíne mellett található területen lehetséges. A parkolás ingyenes.

LEVENDULASZÜRET

A 3 napos fesztivál ideje alatt virágzik éppen a levendula, így a levendulaszüretben is részt lehet venni és vásárolni.

Pocca

Pocca név eredete és környezetének élővilága

Megnézem

ZÖLD FESZTIVÁL

A Pocca-dűlő levendulaillatú lankáin vigyázzunk együtt a környezetünkre! Küldetésünk, hogy fesztiválunk minél kevésbé szennyezze környezetét. A @Zöldövezet Társulás környezetvédő csapata támogat minket ebben, segítsétek a bolygóvédő munkájukat Ti is!

Megnézem

Pocca Live

Élőben a terület

TÁMOGATÓK

A Veszprém-Balaton 2023 Zrt. 5 millió Forinttal támogatta a 2022 évi Pocca Piknik rendezvényt. Projektazonosító: OC-MUV/3-2021/455812.

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

FacebookYoutubeInstagramE-mailSajtó - E-mail
ÁSZFAdatkezelési tájékoztatóHázirend