Tornyos BBQ
Amerikai stílusú BBQ ételek és kiegészítők. Lassú sütés füstös közegben „kíméletesen”Asado stílusú sütési technikák, sokác edényben készült ételek, minden ami szabadtűzön készül.Kóstold meg az autentikus amerikai BBQ ételeket és kiegészítőiket. Lassú sütés füstös közegben „kíméletesen”
Bivstro
A Bivstro konyha legfőbb ismérvei: lazaság, szezonalítás, minőségi alapanyagok, ízek, színek, textúrák, hagyomány és kísérletezés. Játék és meglepetések a tányéron. Magyar és nemzetközi ízek.
Kerekes Pince
Ha Balatonalmádi parti részéről felfelé sétálunk a dombra – távolodva a sztenderd strand kajáldáktól -, nem csak kilátást, hanem egy olyan csodás borteraszt is találunk, ahová tényleg csak a kiváltságosok jutnak el. Bár a Kerekes Pincét egyre többen fedezik fel, a varázs megmaradt, ugyanúgy, mint a patent házias ételek is.
Szomszéd Kertje
A valaha volt Nosztori Kocsma helyén lett a Szomszéd kertje: kellett hozzá egy defektet kapott biciklis (Balázs), egy mindig lelkes és örökmozgó séf (Tóth Attila), meg egy stratéga (Emese), aki néha visszarántja a földre a bandát, Toto kutyával együtt.
És egy közös álom. Ez formálta meg az éttermet, a kertet, az udvart, ad alakot és ízt a füstöknek, húsoknak és tartja melegen a kemencét…
Mélytányér
Az étlapon ennek megfelelően a görögös vonások igényesen keverednek a magyarok szájízének megfelelővel, ugyanúgy találunk rántott csirkecombot, és ajváros csirkemellet is, de a vegetáriánusok sem maradnak éhesek.
DESSZEReTlek - Streit Krisztina
Egyedi kézműves tortáik, süteményeik, és komplett desszertasztalaik Balatonalmádii kis desszertműhelyükben, kizárólag magas minőségi alapanyagokból készülnek.
Megfőzzük Almádit
Balatonalmádi séfjei és vendéglátással foglalkozó szakemberei hisznek az kiváló alapanyagokban, a technológia fontosságában, a színvonalas gasztronómiában.
Sissi Fagylalt
Díjnyertes kézműves fagylaltok valódi, természetes alapanyagokból.Mi mind azért dolgozunk, hogy körültekintően válogassuk meg a természetes alapanyagokat. Fontosnak tartjuk, hogy Neked csak a finomsággal és az ízek élvezetével kelljen foglalkoznod.
Historia
Tekergő sajtműhely
Török Gergő 2009 óta foglalkozik sajtkészítéssel. Csermajorban, a hazai tejtermékkészítés magasiskolájában tett szert a tanulmányaira. Termékeit csak kézzel, a felsőörsi műhelyében, hagyományos állattartás mellett készíti.