DIXIELAND CSÜTÖRTÖK (06.30)

15:00
16:15

Hangszer simogató 

18:30

feat. Pleszkán Écska 

20:00

feat. Enrico Tomasso (UK) 

21:30

feat. Szulák Andrea 

22:30

JAM SESSION

ROCKABILLY PÉNTEK (07.01)

16:00

Gyerek koncert

16:15

Blues-történeti előadás 

22:30

JAM SESSION

BLUES SZOMBAT (07.02)

16:00

zenés gyerek előadás a gyereksziget kis színpadán

16:15

előadás Green Revolution Foundation 

18:30

feat. Horváth Ákos

20:00

feat. Mohamed Fatima

22:30

JAM SESSION

Little G Weevil

Little G Weevil, polgári nevén: Szűcs Gábor magyar származású, az Egyesült Államokban élő blues gitáros, énekes, zeneszerző, producer. 2013-ban a Memphisben megrendezett Nemzetközi Blues Kihívás győztese, amerikai Blues zenei díj jelölt.

Wild Rooster

This is a “Revival Rockabilly” band that’ll give you a 100% kick ass bad boy rock’n’roll, with their roots deep in the 50’s and modern sub culture music.

Bohém Ragtime
Jazz Band

A Bohém Ragtime Jazz Band 1985-ben alakult eMeRTon-díjas kecskeméti zenekar, a magyar jazzélet fontos szereplője, repertoárjuk felöleli a klasszikus jazz minden ágát a ragtime-tól a New Orleans-i jazzen és a dixielanden át a swingig.

Benkó Dixieland Band

A Benkó Dixieland Band a legrégebbi és az egyik legnépszerűbb magyar dzsesszegyüttes. A zenekart 1957 februárjában alapította a klarinétos Benkó Sándor.

Mystery Gang

A Mystery Gang Rockabilly Trio 1998-ban alakult magyar zenekar. Garage, jungle, rockabilly zenét játszanak.

Jambalaya

A Jambalaya zenekar nevét New Orleans nemzeti ételétől kölcsönözte, mert a New Orleans-i hagyományos zenéből táplálkozik, arra az autentikus hangzásra törekszik.

Dániel Balázs Trió

A DÁNIEL BALÁZS BOOGIE WOOGIE TRIÓ az egyetlen olyan zenekar jelenleg Magyarországon, amely tradicionális felállásban játszik boogie woogie-t egész estés produkció keretében. Mindenki, aki csak látta és hallotta őket, meggyőződött róla, hogy mindhárman mesterien bánnak hangszerükkel.

Jumping Matt
& His Combo

A “JUMPING MATT & HIS COMBO” zenekar egyedi zenei stílusa nehezen szorítható szűk műfaji keretek közé, de alapvetően vidám, hangulatos, pozitív, ún. “west coast jump”. Improvizációkkal teli igényes, minőségi élőzene, blues, swing, boogie-woogie, valamint rock and roll elemekkel; – mindez finoman megspékelve soul és funky érzésekkel.

Ed Philips & The Memphis Patrol

Az Ed Philips and the Memphis Patrol 2011-ben alapított magyar együttes, mely kizárólag Elvis Presley korai, főként gyors tempójú dalainak előadásával foglalkozik.

Molnár Dixieland Band

A szegedi Molnár Dixieland Band Magyarország legrégebben fennálló, legismertebb és legelismertebb, nem Budapesthez kötődő jazz-formációja. A zenekar 45 esztendővel ezelőtt, 1964-ben alakult egyetemistákból, amatőr zenészekből.

Naked Truckers

A Naked Truckers egy magyar eredetű, de angol nyelven éneklő rockabilly trió, amely ismertségét leginkább humoros videóklipjeinek köszönheti. Az együttes ars poeticáját a frontember így definiálta: „Mi nem akarjuk komolyan venni magunkat, csak szórakozni akarunk, lehetőleg minél több ember bevonásával.

Suba Attila & Soulfool Band

Suba Attila magyar soul énekes 2013-ban alapította meg a SoulFool Bandet. A zenekar a régi soul és gospel dalok izgalmas hangulatát eleveníti fel. Saját szerzeményeik mondanivalóját is a stílushoz alakítják. A swinges alapú dalok blues-zal, soullal, gospellel megfűszerezve a New Orleans-i fesztiválok hangulatát idézik fel. Olyan neves zenészek hatottak stílusukra, mint James Brown, Ray Charles vagy Otis Redding. A SoulFool Band amerikai hangzással, szórakoztató és interaktív koncertekkel repíti a közönséget az 50-es évek érintésével a mai New Orleans világába!

Franczia Dániel

Dániel Közel-keleti ütőhangszeres zenész. Tanárként és színházi előadóként kezdte a pályáját, de az évek során a zene vált fő foglalkozásává.

Méhes Csaba & The Brass in the Five

A Brass in the Five rézfúvós kvintett és Méhes Csaba mozgásművész közös előadása. Bűvész, állatidomár, illúzionista, kötéltáncos, bohócok, táncosok, szelíd és vadállatok! Önfeledt nevetés gyermeknek, felnőttnek egyaránt!

Bolba Éva és a JAZZterlánc

Három kiváló jazz zenész alapította a zenekart azzal a céllal, hogy a gyerekek az élő zene segítségével interaktív módon ismerkedhessenek meg a műfajjal. A gyerekek maguk is bekapcsolódnak a hangok utánzásába, hol békakórusként, hol hangerővel segítve a zenekar munkáját.

Alma együttes

Az Alma együttes egy magyar zenekar, amely különösen kisgyermekek és szüleik körében népszerű.