Pap Lívia színésznő

1993-ban kezdte a pályáját a Veszprémi Petőfi Színház stúdiósaként, Vándorfi László igazgatása alatt. Meghatározó 10 évet töltött ott. 2005-től 2012-ig a Miskolci Nemzeti Színházban játszott. 2012-ben szerződött újra Veszprémbe, a Pannon Várszínházhoz. http://www.pannonvarszinhaz.hu/#tarsulat

A színház mellett foglalkozott, ismerkedett jelnyelvvel és elvégzett egy családpedagógiai mentor, valamint óvodai dajkaképzést.

Szirbek Szilvia kreatív vállalkozó

A gyermekek szeretete, az alkotás és a Balaton ezernyi színe meghatározóak az életében. Hiszi, hogy minden gyermeknek szüksége van művészeti nevelésre, mert a lelkük gazdagabbá válik általa. Alkotó műhelye Balatonalmádiban található.

www.darinkacreative.hu
www.facebook/darinkacreative

Cziráki Kitti mozgásfejlesztő

Az ügyes vagyok foglalkozások megálmodója. Élsportolóként részévé vált a mozgás és annak minden eleme gazdagította az életét. A sportfoglalkozásain a lényeg a játékokban van elrejtve, a gyermek észrevétlenül fejlődik és ismerkedik a mozgáskultúra különböző ágazataival. Régi álma vált valóra, hogy gyermekekkel is megismertethessük a jóga gyakorlatait, így mesébe csomagolva Líviával együttműködve létrejött a meseóra, ami immáron az Ügyes vagyok foglalkozások részévé vált.
www.ugyesvagyok.hu
www.facebook.com/ugyesvagyok

Óriásbuborék Show

Miért nem elég csak egy bubifújó? Mitől is több egy ilyen program?
Közel tízévnyi tapasztalatot összegyűjtve, mi nem csak bubikat fújunk, hanem egy kész, vezetett programmal készülünk a gyerkőcöknek. Különböző kedves, interaktív játékokkal, ügyességi feladatokkal szórakoztatjuk a kicsiket, nagyokat egyaránt. Sőt, a Pocca Pikniken arra is lesz lehetőség, hogy aki szeretné, maga is kipróbálhassa az óriásbuborék készítést.

facebook.com/OriasbuborekShow

Csirmaz András bűvész

INTERAKTÍV, FRISS, LENDÜLETES ÉS NAGYON SZÓRAKOZTATÓ. MINDEN GONDJÁT ELFELEJTI!
facebook.com/csirmaz.andras

Meleg Gábor lufibohóc

A kutya és a zsiráf az alap-elsajátítandók közé tartozik, de mintegy 90 féle figurát tud életre kelteni lufijaiból Meleg Gábor.

facebook.com/gabor.meleg.9